You are here

Over ons

Wat ooit als hobby begon, is nu geworden tot iets dat uniek is in België: een heuse Playmobil-speciaalzaak!

Bij Play-More kunt u terecht voor de nieuwste sets van Playmobil, maar ook gebruikte sets van de jaren '70 tot heden.

Tevens biedt Play-More ook tal van andere producten (T-shirts, merchandise, puzzels etc.) en diensten. Zo is er bijvoorbeeld een zoekopdracht voor de echte verzamelaars, customisers en diorama-bouwers die op zoek zijn naar specifieke, (soms) moeilijk te vinden items. Hiervoor kan vooraf een prijs over afgesproken worden, waardoor u nooit meer betaalt dan u ervoor uit wilt geven.

Play-More verzorgt op afspraak ook kinderfeestjes, waarbij de kinderen zelf een Playmobil-poppetje kunnen samenstellen.

Daarnaast maakt Play-More in overleg ook sets op maat, geheel gepersonaliseerd (customising).

Uiteraard doet Play-More naast verkoop ook inkoop van Playmobil. Dus heeft u nog Playmobil op zolder liggen waar niet meer mee gespeeld wordt, dan kunt u dit altijd vrijblijvend aanbieden.

Play-More opereert niet alleen vanuit een webshop (www.play-more.be) maar ook vanuit een fysieke winkel, gelegen te Eksel (B). Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voorzien en een pinautomaat op 20 meter afstand.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een ander tijdstip.

Voor klanten die vanuit Nederland bestellen, hanteren we de Nederlandse verzendtarieven. Binnen België uiteraard de in België geldende verzendkosten.